Search
Close this search box.

Εντυπωσιακή νίκη με 5-0 εκτός έδρας ο Εθνικός Β’

Εκπληκτική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ευρύ σκορ οι «Μπέμπηδες» του Δημήτρη Αποστολίδη πέρασαν ένα, όπως αποδείχτηκε, εύκολο απόγευμα στην έδρα του Πέπλου.

Με το εντυπωσιακό 5-0 οι παίχτες απέδειξαν αυτό που λέμε από την αρχή της χρονιάς, ότι δηλαδή, το μέλλον ανήκει σ’αυτήν την εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών που λόγω απειρίας δεν έπαιρναν τα αποτελέσματα που άξιζαν μέχρι σήμερα!

Παίζοντας από την αρχή πιεστικά και με εξαιρετικά όμορφο αναπτυξιακό παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας επέβαλαν το ρυθμό τους πλήρως και άνοιξαν το σκορ στο 25’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Κατσίκης και εκτέλεσε ο Παύλος Παπαδόπουλος. Από εκεί και πέρα τα πόδια των παιχτών λύθηκαν και με δύο πανέμορφα γκολ του δαιμόνιου Κατσίκη στο 33’ και στο 44’ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-3 και πήγαν στ αποδυτήρια χωρίς άγχος. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και με δύο καταπληκτικά γκολ του κορυφαίου Σταύρου Τεμπρίδη και του βιρτουόζου Παναγιώτη Μεσιτίδη το σκορ πήρε την τελική του μορφή.

Με άξονα την καταπληκτική παρουσία του αλάνθαστου κεντρικού δίδυμου Πεταλούδη – Σισμανίδη, ξεκινούσε η δημιουργικότητα προς το κέντρο που δέσποζε η μορφή του χαλκέντερου Τεμπρίδη και με τη παρουσία των Τζίντζη – Παπαδόπουλου δημιουργούσαν και κυκλοφορούσαν όμορφα την μπάλα προς τους κινητικότατους επιθετικούς Μεσιτίδη – Κατσίκη που πίεζαν την άμυνα του Πέπλου ασφυκτικά. Τα πλάγια μπακ Τζιαμπαζάκης –Κυριζάκης καθώς και ο Μητρουλάκης ανεβοκατέβαιναν στην περιοχή των αντιπάλων δημιουργώντας ανυπέρβλητα προβλήματα στην άμυνα του Πέπλου. Εντυπωσιακή η παρουσία των αναπληρωματικών Πετρίδη-Ποτού- Κουδούνα και Αδαμίδη που απέδειξαν ότι αυτή η ομάδα έχει και «πάγκο» ενώ ο τερματοφύλακας Ηλιόπουλος δεν απειλήθηκε σοβαρά.

Όλοι οι παίχτες σήμερα έδειξαν σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφασιστικότητα για το αποτέλεσμα… το μέλλον σίγουρα τους ανήκει!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση