Search
Close this search box.

Πρεμιέρα με Νίκη εκτός έδρας

Στο πιό μακρινό και επίπονο ταξίδι, εκτός έδρας, η ομάδα Βόλλευ Ανδρών του Εθνικού έκανε Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα της Α2 με νίκη 0-3 μέσα στα Γιάννενα επί του Πανηπειρωτικού.
Οι παίχτες του Γ.Ανδραβίζου , παρά την κούραση του ταξιδιού, έδειξαν σοβαρότητα και αγωνιστική διάθεση και κατάφεραν με όμορφο βόλλευ να ξεκινήσουν τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους με «καθαρή» νίκη 0-3 και να τεθούν εξ αρχής επικεφαλής του Β.Ομίλου, δείχνοντας ότι θα είναι Φαβορί για τον στόχο που έθεσε φέτος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην PreLeague.
Με συνεχή πίεση, σχεδόν αλάνθαστο μπλοκ και ψύχραιμο σέρβις, ο Εθνικός έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας μας να έχουν δέσει απόλυτα, με τους νεαρούς ταλαντούχους.
Τα σετ διακυμάνθηκαν ως εξής: 1ο σετ: 13-25, 2ο σετ: 20-25 , 3ο σετ: 22-25 Ξεκίνησαν οι: Δημητριάδης, Καψαλιάρης, Καβαρατζής, Κωνσταντινίδης, Κεσκίνης, Ανδρεάδης και Μπουφίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γκοτσιδης, Κοντοστάθης, Μπατίλης και Παπάζογλου και προφυλάχθηκε λόγω τραυματισμού ο Ι.Καραπιπέρης.
Επόμενος αγώνας της ομάδας, είναι το ερχόμενο Σάββατο, εκτός έδρας με την Καβάλα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση