Search
Close this search box.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ VOLLEY 2020-21!

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 η ομάδα μας ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα γίνεται με τον Άθλο Ορεστιάδας στην κατηγορία Κ-21 (Έφηβοι) στο κλειστό γήπεδο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» χωρίς φιλάθλους και σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΠΕ.

Η Ομάδα μας προετοιμάστηκε για την «περίεργη», λόγω Covid-19, φετινή χρονιά κατάλληλα και ευελπιστεί σε μια αξιοπρεπή πορεία σε όλα της τα αγωνιστικά τμήματα, όπως αρμόζει στην Ιστορία του τμήματος.

Η Ομάδα μετά την προμήθεια της νέας προπονητικής μπλούζας και τις υψηλής αισθητικής και ποιότητας προστατευτικής μάσκας παρέλαβε και τα νέα POLO-REVOIL αποστολών που ήταν μια ευγενική χορηγία της συμπολίτισσάς μας, Αναστασίας Χατζάκη και του συζύγου της Γιώργου Κοντού που ζουν και ασχολούνται με την εμπορία καυσίμων στην Αθήνα.

Η Διοίκηση του Εθνικού τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ιδιαίτερα και τους υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα αγωνιστικά για να τους κάνει να νιώθουν περηφάνεια μόνο, για την Αγαπημένη τους ομάδα!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση