Search
Close this search box.

Ακάθεκτος και Αήττητος ο Εθνικός !!

Με τον αέρα του πρωτοπόρου και αήττητου ο Εθνικός πέρασε ένα «εύκολο» απόγευμα στο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» επικρατώντας του ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου με 3-0 σετ.
Στόχος επετεύχθη για τον Γιώργο Ανδραβίζο και τους παίκτες του, με τον Εθνικό να είναι κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κερδίζει τον ΑΣΑ Έβρου σχετικά άνετα με 3-0 σετ (25-11, 25-12, 25-16).
Από το πρώτο κιόλας σετ οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, όπου με αλάνθαστο σερβις , ιδανική υποδοχή και σωστή άμυνα επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν το πρώτο σετ 25-11.
Το Σουφλί, μετρώντας πολλά λάθη σε άμυνα και υποδοχή θέλησε να πιέσει, ωστόσο και το δεύτερο σετ ανήκε στον Εθνικό, με τα χαμένα σερβις ευτυχώς να μην στοιχίζουν στην ομάδα. Η διαφορά ασφαλείας (17-10) στο δευτερο σετ, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να μπουνε στο παιχνίδι και όλοι οι νεαροί παίκτες της ομάδας. Με τον Ιωάννη Καραπιπέρη να “ξεκουράζει” τον Χρήστο Καψαλιάρη στη θέση του πασαδόρου αρχικά, ακολούθησαν οι  Κοντοστάθης και Κεσκίνης που έδειξαν οτι ο εξαιρετικός αγώνας την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη ΧΑΝΘ, ήταν μόνο η αρχή, παίρνοντας πάνω τους το παιχνίδι, με αλάνθαστες επιθέσεις και μπλοκ.
Την ίδια στιγμή οι Μπατίλης, Γκοτσίδης, Σουσουρίδης και Σαλαμπάσης έδειξαν και αυτοί ετοιμοπόλεμοι, με τον Γιώργο Ανδραβίζο να βγάζει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο τρίτο σετ το Σουφλί πίεσε και βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (3-4), ωστόσο τα αβίαστα λάθη τους και η εξαιρετική επίθεση του Εθνικού, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης, με το 25-16 να έρχεται φυσιολογικά.
Έπαιξαν οι: Δημητριάδης, Ανδρέαδης, Καβαρατζής, Κωνσταντινίδης (libero), Μπουφίδης, Καψαλιάρης και Στοιλούδης, Αγωνίστηκαν και οι: Κεσκίνης, Κοντοστάθης, Μπατίλης, Γκοτσίδης, Σαλαμπάσης και Σουσουρίδης.

Επόμενος αγώνας της ομάδας, είναι το ερχόμενο Σάββατο στις 3 Δεκ. Στη Λάρισα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση