Search
Close this search box.

Πρεμιέρα με νίκη στο Κύπελλο!

Ξεκίνησαν  το Σάββατο 7 Σεπ. οι αγώνες της Α΄ φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Έβρου με την ομάδα μας να πετυχαίνει ευρεία νίκη στην πρεμιέρα επί της Χιλής με 4-1!

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ιπποκράτη, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την συνεργασία, λόγω έργων στη φυσική μας έδρα στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Το παιχνίδι παρά τη ζέστη, στο ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό με την ομάδα της Χιλής να παίζει ελεύθερα και ανοιχτά και να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του σχετικά πολύ νωρίς και κατάφερε να προηγηθεί με 2 γκολ που προήλθαν από καταπληκτικές συνεργασίες στο χώρο του κέντρου και στα εξτρέμ. Η παραγωγή φάσεων και του όμορφου θεάματος συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο που έκλεισε με σκορ 3-1.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός παραγωγής φάσεων συνεχίστηκε εκατέρωθεν με την ομάδα μας όμως να είναι πιό ουσιαστική και σαφώς πιό θεαματική με υπέροχους συνδυασμούς και ένα καταπληκτικό γκολ από τον Μπράχο που έκανε χατ-τρικ σήμερα ενώ την τετράδα των γκολ είχε συμπληρώσει ο Λιμτσιούλης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαράδη για άλλο ένα αγώνα έδειξαν στοιχεία που αφήνουν υποσχέσεις για κάτι πολύ καλό που χτίζεται φέτος απ’ την ομάδα μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση