Search
Close this search box.

Όταν το Ήθος συνάδει με τον Αθλητισμό και την Επιστήμη!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού αισθάνεται τιμή και περηφάνεια για τον λαμπρό συνεργάτη του Νικήτα Παπαπαντελή, τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών του!

Με αφορμή τον νέο τίτλο σπουδών που απέκτησε μέσα από την αέναη προσπάθειά του για συνεχή εμπλουτισμό των ήδη πλουσίων γνώσεών του, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ δημόσια τον Εκπαιδευτικό άνθρωπο που λαμπρύνει με την παρουσία του τους αγωνιστικούς χώρους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης και προβάλλει αυτόν σαν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ καταρτισμένου Εκπαιδευτικού και αδαμάντινου χαρακτήρα!

Η νέα ειδίκευση του κ. Νικήτα Παπαπαντελή είναι η απόκτηση, στις 30 Οκτωβρίου 2019, του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ”, καθώς και την υποτροφία ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ του ΕΑΠ και έγκριση Διδακτορικής Διατριβής.

Με λόγια βγαλμένα από τον εξαίρετο και ευγενέστατο χαρακτήρα της ψυχής του, ευχαρίστησε δημόσια με τα παρακάτω λόγια όσους του στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια:

Ευχαριστώ  από βάθος ψυχής  αυτούς, που πάντα αξίζουν τα περισσότερα, αλλά δεν φαίνονται ποτέ με την πρώτη ματιά. Είναι οι λατρευτοί και αείμνηστοι γονείς μου, Στέλιος και Θεοδώρα, που με έφεραν στη ζωή, δίνοντάς μου ύψιστες ηθικές και κοινωνικές αξίες και αρετές. Ακόμη, την οικογένειά μου, η οποία στην επίπονη αυτή προσπάθεια με στήριξε και με υποστήριξε υπέρμετρα. Στη σύζυγό μου Χριστίνα και στα λατρευτά μου παιδιά Χρυσούλα,  φοιτήτρια στην Νομική Σχολή ΔΠΘ και Νικόλαο–Στυλιανό, Μαθητή.

 Ο Μ.Γ.Σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγαπητέ Νικήτα, σου εύχεται ολόψυχα να συνεχίσεις το λαμπρό σου έργο και να τιμάς με την παρουσία σου το Σύλλογο!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση