Search
Close this search box.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Αγάπης από τον Εθνικό!

Τελευταία προπόνηση πριν την περίοδο των εορτών για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου σήμερα και η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Εθνικού αποφάσισε να συνδυάσει Παιχνίδι – Διασκέδαση – Φαγητό και μια «κίνηση» φιλανθρωπίας προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες.

Οι Ακαδημίες έπαιξαν φιλικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια μεταξύ τους ενώ η Κ-20 φιλικό με τη «Φορτούνα» και η Ανδρική ομάδα με τον Ατρόμητο Άβαντα!

Με σύμμαχο τον Ήλιο οι ποδοσφαιριστές μας ευχαριστήθηκαν  παιχνίδι, διασκέδασαν με την ψυχή τους  και στη συνέχεια απόλαυσαν τα εξαίσια ψητά εδέσματα που ετοίμασε ο Άκης Πατσίδης με τον Θοδωρή Κυριζάκη, συνεπικουρούμενοι από το υπόλοιπο Διοικητικό σχήμα και το εθελοντικό προσωπικό του Εθνικού.

Η DJ κ.Παπαδοπούλου έδινε ρυθμό με τις μουσικές της επιλογές και οι γονείς αντάλλαξαν ευχές με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εθνικού κ. Μεσινέζη καθώς και την Γραμματέα του συλόγου κ. Κοϊνάκη που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας και είδαν με χαρά την  εκδήλωση που έγινε και την συγκέντρωση τροφίμων που με μέριμνα του προπονητή κ.Παπαράδη θα παραδωθούν στο Πολιτιστικό Σωματείο «Εκ κίνηση».

Τελευταίοι έκλεισαν τη γιορτή οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας στους οποίους ο έφορος του ποδοσφαρικού τμήματος κ. Τζανίδης ευχήθηκε μαζί με τον Ταμία κ.Βαλσαμίδη, «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» με υγεία και επιτυχίες ατομικές-οικογενειακές και ομαδικές.

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στο μέλος της Διοίκησης κ.Δεμετσιώτη για τα εξαίσια εδέσματα που μας ετοίμασε στο εργαστήριο του «ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ» αποσπώντας ευμενέστατα σχόλια από τους αθλητές και τους γονείς. Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην εκθειάσουμε την πολύτιμη βοήθεια του Σάκη ,του Γιώργου και των κ. Τσαβδάρη, κ.Χάμου, κ.Τσικάρια και κ.Μαυρίδη που έκαναν τα πάντα για να πετύχει αυτή η Γιορτή που συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος γονέων και αθλητών που τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση