Search
Close this search box.

Φιλικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη!

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (Κ-12, Κ-14, Κ-16 ) είχαν τη μεγάλη χαρά να φιλοξενηθούν για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα από τις αντίστοιχες ακαδημίες της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης!

Κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων οι νεαροί μας άσσοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, αγωνιζόμενοι με συναθλητές τους που ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Ξάνθη που αγωνίζεται στη Superleague της χώρας μας!

Η ΠΑΕ Ξάνθη εκτός από την αγωνιστική εμπειρία και τη χαρά που πρόσφερε στην ομάδα μας με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τους παρέθεσε και τις εγκαταστάσεις της για γεύμα, καθώς επίσης τους παρείχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την εξέδρα των επισήμων τον αγώνα  με την ΑΕΚ και οι νεαροί μας άσσοι να συνοδεύσουν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.

Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού ευχαριστούν την ΠΑΕ SKODA Ξάνθης για την φιλοξενία και τη δυνατότητα που έδωσε στις ακαδημίες μας για δυο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να γευτούν από κοντά, λεπτό προς λεπτό τον αγώνα Ξάνθη – ΑΕΚ και ευελπιστούν σε μελλοντική συνάντηση και ανταπόδοση της φιλοξενίας!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση