Search
Close this search box.

Υπέροχες εμφανίσεις και τρεις προκρίσεις για τους αθλητές του Εθνικού

Ο Βαγγέλης Δερνεξής, ο Μάριος Δελάκης και ο Γιώργος Κοσμάς χαμογέλασαν στο τέλος αφού ήταν οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης στους περιφερειακούς προκριματικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθησαν στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης με 63 συμμετοχές από όλη τη βόρεια Ελλάδα. Εκτός από τους προαναφερθέντες την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων κορασίδων που θα διεξαχθεί από 29 Απριλίου έως 2 Μαίου στην Ορεστιάδα κερδίζει σίγουρα και ο Γιώργος Καλλιας λόγω της υψηλής θέσης του στη λίστα αξιολόγησης αθλητών. Το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και με τα αδέρφια Φάνη και Άννα Μήτκα αφού ήταν οι άτυχοι των αγώνων και δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν καθώς νόσησαν και δεν κατέστη δυνατόν να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Τη χαρά της συμμετοχής και της εμπειρίας είχαν οι ελπιδοφόροι αθλητές του συλλόγου Χρήστος Αϊβάζης, Γιώργος Χλωρόπουλος, Χρήστος Κοπανιδης, Γιάννης Βουτίδης και Αμαλία Γκογκάκη.

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Παύλος Τελόπουλος, η έφορος του τμήματος Ιφιγένεια Κοτζαμάνη και η “φοιτήτρια” και αξιόλογη αθλήτρια Ελισάβετ Χατζηκυρκα που βοήθησε στο coaching.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση