Search
Close this search box.

Σχολές Ανοιχτής θαλάσσης Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Go Sailing Stages/Έναρξη Λειτουργίας Σχολών

Οι Σχολές Ανοιχτής θαλάσσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήρθαν για να προσφέρουν τη χαρά της ιστιοπλοΐας ενηλίκων σε όλους ανεξαρτήτως ικανότητας και εμπειρίας. Το νεοσύστατο τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρέχει προσαρμοσμένα προγράμματα για όλες τις απαιτήσεις με σκοπό να γνωρίσετε την χαρά και τα μυστικά της Ιστιοπλοΐας με το δικό σας ρυθμό.


Μέσα από τέσσερα διαφορετικά προγράμματα παρέχεται η δυνατότητα σε όλους, να έρθουν κοντά με τα Ιστιοφόρα ανοιχτής θαλάσσης και να αποκτήσουν με ασφάλεια την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση απολαμβάνοντας την χαρά και ικανοποίηση που προσφέρει η Ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.

Stage I “Sailing Start”

Η διάρκεια του προγράμματος περιορίζεται σε τρεις ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις (όχι υποχρεωτικά διαδοχικές) με σκοπό την γνωριμία με το Ιστιοπλοϊκό Σκάφος, την απόκτηση βασικών γνώσεων – αρχών ιστιοπλοΐας και κανόνων ασφαλούς πλεύσης.

Stage II “Skippers Course”

Πρόκειται για το βασικό τμήμα Κυβερνητών Ιστιοπλοϊκών σκαφών Ανοιχτής θαλάσσης. Η συνολική του διάρκεια περιλαμβάνει 8 μαθήματα θεωρητικής εκπαίδευσης, 8 μαθήματα εκπαίδευσης εν πλω, έγγραφη εξέταση για την απόκτηση διπλώματος επάρκειας κυβερνητών ιστιοπλοϊκών σκαφών ανοικτής θαλάσσης και ολοήμερη ιστιοπλοϊκή εξόρμηση κατά ομάδα εκπαίδευσης. Ο κύκλος των θεωρητικών μαθημάτων φιλοξενεί κατά περίπτωση ειδικούς πιστοποιημένους εκπαιδευτές για τα επιμέρους αντικείμενα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Stage III “Advance Course”

Για όσους από τα παραπάνω τμήματα επιθυμούν να διατηρούν την επαφή τους με την ανοιχτή θάλασσα αλλά και για όσους έχουν παλαιότερη εμπειρία και θέλουν να ανακτήσουν την επαφή με την Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θαλάσσης αυτό το τμήμα παρέχει την δυνατότητα προπονήσεων κατά το μεγαλύτερο διάστημα του έτους μέσα από μια διαρκή τριβή και ενασχόληση είτε αγωνιστικά είτε προπονητικά με το άθλημα.

Stage IV “Sailing WKND”

Ακόμη και αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και η διαρκής ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα φαντάζει απρόσιτη πολυτέλεια, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετέ σε μια ιστιοπλοϊκή εξόρμηση σύμφωνα με το πρόγραμμα των σχολών μας όσες φορές εσείς επιθυμείτε και ο χρόνος σας το επιτρέπει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected] Γράψτε μας τις ερωτήσεις σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε το ταχύτερο δυνατό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση