Search
Close this search box.

Στον τελικό της Περιφέρειας οι έφηβοι του Εθνικού νικώντας με 3-0 τον Άθλο Ορεστιάδας !!

Πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Περιφέρειας ΕΣΠΕΘΡ- ΑΝ.ΜΑΚ για το Εφηβικό τμήμα Βόλλεϋ του συλλόγου μας, αφού το απόγευμα της Κυριακής νίκησε τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-0 σετ, (25-17, 25-08, 25-15).
Η ομάδα του Ι.Καραπιπέρη πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση και νίκησε σχετικά εύκολα την ομάδα του Τέο Χουσίδη που έδειξε ελπιδοφόρα στοιχεία για το μέλλον της Ομάδας της Ορεστιάδας.
Σε όλα τα σετ ο Εθνικός ξεκίνησε δυναμικά αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλο και έτσι σε κάποια σημεία του αγώνα παίζοντας ελεύθερα δημιούργησε καταπληκτικές φάσεις και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό της Μαίστρου.
Αν και 5 παίχτες ήταν στη χθεσινή αποστολή στη Λάρισα με την ανδρική ομάδα κατέβηκαν ορεξάτοι και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης για τον τελικό νικητή , αφου τόσο η υποδοχή , όσο και η επίθεση δούλεψαν σχεδόν τέλεια και έδωσαν δικαίωμα στον κ. Καραπιπέρη να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του .
Ο Τελικός θα γίνει στις 18 Δεκ , αλλά την πρόκριση στην επόμενη φάση την κέρδισε και ο Α.Ο Ορεστιάδας που κερδισε με 3-1 τις Σέρρες.
ΕΘΝΙΚΌΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Ιωαν.Καραπιπέρης) Κοντοστάθης, Σουσουρίδης, Κεσκίνης, Μπατίλης, Παπάζογλου, Γκοτσίδης(Λ), Σαλαμπάσης, έπαιξαν και οι : Καλαϊτζής, Μιλπάνης, Περιστέρης, Αμαξόπουλος, Γεωργουλάκης.
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ:(Θ.Χουσίδης) Μποζίδης, Κουματζίδης, Γκαμπράνας, Καπστανίδης, Σταματόπουλος, Χατζημαρινάκης Χ, Ουζουνιδης, Χατζημαρινάκης Γ, Μίχος, Κοτιανίδης, Λιολιοσίδης, Κύρτσιος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση