Search
Close this search box.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ

Μιά νέα χρονιά ξεκίνησε με όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους την ανάπτυξη του Βόλλευ και της αθλητικής κοινότητας του Εθνικού. Με γνώμονα και οδηγό το ένδοξο παρελθόν και τις περυσινές επιτυχίες των αγωνιστικών μας τμημάτων, αρχίζουμε και φέτος με όνειρα και φιλοδοξίες για ένα ακόμη πιο πετυχημένο Μέλλον. Με οργάνωση, επαγγελματική συμπεριφορά και όρεξη για συνέχιση της λαμπρής πορείας του αθλήματος στην πόλη μας, από τις 14 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και ώρες 15:00 – 16:30 περιμένουμε Νέους – φιλόδοξους αθλητές για να μάθουν τα μυστικά του ευγενούς αθλήματος το Βόλλευ και να συνεχίσουν την λαμπρή Ιστορία του συλλόγου Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ σ’αυτό το άθλημα.

Η Περσινή 1η θέση και η κατάκτηση του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος, και η μετέπειτα κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα, η 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και η 5η θέση των Εφήβων και η συμμετοχή αθλητών μας στα Πανευρωπαϊκά παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες, ας γίνουν ΦΑΡΟΣ των ονείρων σας για μια λαμπρή καριέρα με πολλές διακρίσεις στη ζωή σας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και σας περιμένουμε να γράψουμε μαζί και πάλι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με προπονητές παιδαγωγούς, νέες σελίδες αθλητικής δόξας για το Σύλλογο, την πόλη μας και φυσικά για ΣΑΣ!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση