Search
Close this search box.

Νίκη του Εθνικού επί της ΑΕΚ Έβρου με 3-2

Βαθμολογική ανάσα πήρε με τη νίκη της σήμερα η ομάδα των Σάκη Παπαράδη και Νικήτα Παπαπαντελή, με ψυχωμένη και παλληκαρίσια εμφάνιση επί της ΑΕΚ Έβρου με σκορ 3-2.

Ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος, παρά τις αγωνιστικές του ελλείψεις, για τη νίκη και τους 3 βαθμούς που θα του έδιναν την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον Το κατάφερε αφού στο πρώτο ημίωρο η επίθεσή του έβγαζε φωτιές και με πρωταγωνιστές τον Μπράχο που πέτυχε 2 γκολ και τον Κλαρούδα να βγάζει αφ’ ενός μία εκπληκτική ασίστ με τακουνάκι εφ’ετέρου να σκοράρει μετά από ασίστ του δαιμόνιου Καλαϊτζίδη προηγήθηκε με 3-0!

Η ΑΕΚ δεν παράτησε το παιχνίδι και μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 3-1, ενώ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου μείωσε σε 3-2 και έδωσε δραματικό τόνο στο παιχνίδι. Παρά τις ανορθόδοξες σε πολλές περιπτώσεις προσπάθειες των αντιπάλων, δημιούργησε φάσεις για να κλειδώσει την νίκη, με κορυφαία την περίπτωση που ο εκπληκτικός και σεληνιασμένος σήμερα Μπράχο ανετράπη καθαρά από αντίπαλο αμυντικό χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών, κάτι που προκάλεσε την οργή του προπονητή τερματοφυλάκων από τον πάγκο ο οποίος και αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερυ βρήκε τους παίχτες μας να πανηγυρίζουν έντονα και τους αντιπάλους να διαμαρτύρονται άκομψα στο διαιτητή κάτι που κόστισε μια κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Έβρου ο οποίος με τη σειρά του,  του επιτέθηκε κατά την αναχώρησή του έξω από το γήπεδο με τον διαιτητή να καλεί την αστυνομία για τα περαιτέρω.  

Άξια ευμενών σχολίων από τους φιλάθλους η παρουσία στην εξέδρα, των παιχτών της β’ ομάδας του Εθνικού, που καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα του αγώνα ήρθαν και ενίσχυσαν με τις φωνές τους τις προσπάθειες των «συμπαικτών» τους, αποδεικνύοντας το «δέσιμο» της μεγάλης οικογένειας του ΕΘΝΙΚΟΥ!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση