Search
Close this search box.

Νίκη εκτός έδρας και πάλι ο Εθνικός, μέσα στην Καβάλα με 3-0 !!!

Στο 2ο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών και πάλι εκτός έδρας, η ομάδα Βόλλευ Ανδρών του Εθνικού έκανε το 2 στα 2 νικώντας αυτή τη φορά μέσα στην Καβάλα με 3-0.
Οι παίχτες του Γ.Ανδραβίζου , έδειξαν από την αρχή του αγώνα , ότι ήθελαν «καθαρή» νίκη και έτσι ξεκίνησαν με σοβαρότητα , αγωνιστική διάθεση, «επαγγελματισμό» και κατάφεραν παίζοντας όμορφο βόλλευ να μην επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να κάνει σκέψεις για το αντίθετο.
Με πολύ καλή υποδοχή και σωστό μοίρασμα της μπάλας απ τον Χρήστο Καψαλιάρη τα επιθετικά ατού του Εθνικού (Δημητριάδης-Ανδρεάδης-Καβαρατζής) προκάλεσαν πολλές φορές το χειροκρότημα των αντιπάλων με τις εντυπωσιακές τους επιθέσεις.
Ο Μπουφίδης με παρτενέρ του δύο νεαρούς Κεσκίνη-Σαλαμπάση ύψωσαν «τείχος» με εντυπωσιακά μπλοκ και επιθέσεις από το κέντρο ενώ ο Αχιλλέας Κωνσταντινίδης ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι άριστος σε υποδοχή και εντυπωσιακές άμυνες.
Οι νεαροί Κοντοστάθης-Μπατίλης-Γκοτσίδης καθώς και ο 2ος πασσαδορος Καραπιπέρης, παρόλο που έπαιξαν λίγο είχαν όλοι τους από μια τουλάχιστον εντυπωσιακή ενέργεια κάτι που σίγουρα ικανοποιεί τον κόουτς Ανδραβίζο και έδειξαν ότι ανά πάσα στιγμή μπορουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.
Τα σετ διακυμάνθηκαν ως εξής: 1ο σετ: 18-25, 2ο σετ: 13-25 , 3ο σετ: 13-25 Ξεκίνησαν οι: Δημητριάδης, Καψαλιάρης, Καβαρατζής, Κωνσταντινίδης, Σαλαμπάσης, Ανδρεάδης και Μπουφίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γκοτσιδης, Κοντοστάθης, Μπατίλης, Κεσκίνης, και Καραπιπέρης.
Επόμενος αγώνας της ομάδας, είναι την ερχόμενη Κυριακή με την Ελπίδα Αμπελόκηπων στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση