Search
Close this search box.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή 2-1 ο Εθνικός επί του Άρδα Καστανεών!

Νίκη σημαντική, βαθμολογικά και ψυχολογικά, πέτυχε στο «Φ.Κοσμάς» σήμερα ο Εθνικός με ανατροπή στο β’ ημίχρονο επί του Άρδα Καστανεών με 2-1.

Οι παίχτες του Σάκη Παπαράδη και Νικήτα Παπαπαντελή αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του Α’ ημιχρόνου και με ένα γκολ από κοντινή κεφαλιά του Ντινούδη ύστερα από κόρνερ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 15’, κάτι που τους επηρέασε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιδράσουν θετικά και να πάνε στ’ αποδυτήρια με το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Στο Β’ ημίχρονο όμως με κατάθεση ψυχής από όλους και κυρίως από τις «χρυσές» αλλαγές του Σάκη Παπαράδη, τον Αμαρίλντο Μπάμπα και τον Κώστα Μπράχο ο Εθνικός ισοφάρισε πρώτα στο 78’ με εκπληκτικό σουτ του Πρωτοεμφανιζόμενου Αμαρίλντο σε 1-1 και στο 83’ πάλι από δυνατό σουτ του Αμαρίλντο, ο Μπράχο πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 2-1 για τον Εθνικό.

Ο Αρδας Καστανεών έκανε καλή εμφάνιση , ειδικά στο Α’ ημίχρονο , όπου ήλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού και πίεσε τον «νευρικό» Εθνικό. Τα πράγματα όμως άλλαξαν στο Β΄μέρος καθόσον τόσο το πείσμα όσο και η θέληση των παιχτών του Εθνικού έφεραν την ανατροπή με πρωταγωνιστές τον Τσαχιρίδη, τον Σουλακάκη τον εκπληκτικό Αμαρίλντο Μπάμπα, τον «εκτελεστή» Μπράχο και τον νεαρό Καλαϊτζίδη, χωρίς φυσικά να υστερήσει κάποιος.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Εθνικό που σίγουρα βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία καθώς τα προβλήματα των τραυματιών και απουσιών τον είχαν αφήσει αρκετά πίσω.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση