Search
Close this search box.

Θριαμβευτική νίκη με 4-0 επί του Δορίσκου!

Μεγάλη και θριαμβευτική νίκη σήμερα για τους «Γαλάζιους Μπέμπηδες» του Δημήτρη Αποστολίδη με 4-0 επί του Δορίσκου στο «Κώστας Χριστοφορίδης» που εκτός από Ποδόσφαιρο, ΔΙΔΑΞΑΝ για άλλη μιά φορά ΗΘΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  και ΕΥΓΕΝΕΙΑ!

Από την αρχή του αγώνα οι νεαροί μας άσσοι έδειξαν με την απόδοσή τους, ποιός θα είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησαν πολλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ, όμορφους συνδυασμούς, αλλά κάπου τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τους βρει νικητές μόνο με 1-0 με το γκολ που προήλθε από φοβερή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας ύστερα απο αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Τζιαμπαζάκη, από τον απροσπέλαστο και σήμερα Πεταλούδη! Το ίδιο διάστημα η ομάδα του Δορίσκου προσπαθούσε ανορθόδοξα και σκληρά να αντιμετωπίσει την ομάδα του Εθνικού που άντεχε και στο «ξύλο» σήμερα!

Στο Β’ ημίχρονο οι παίχτες του Δ. Αποστολίδη, όμως, μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν και να πετύχουν κι άλλα γκολ που θα τους εξασφάλιζαν τους τρεις βαθμούς της νίκης και το πέτυχαν αφού ο Χάρης Ποτός, που μπήκε αλλαγή, έκανε «μαγικά» πράγματα με την μπάλλα , πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και θεμελίωσε τη μεγάλη νίκη που με τα θεαματικά γκολ του Βιρτουόζου Παναγιώτη Μεσιτίδη και του κορυφαίου σήμερα Τζιαμπαζάκη Παναγιώτη, έδωσαν θριαμβευτικό τόνο στη νίκη.

Ο Δημήτρης Αποστολίδης είδε σήμερα τους δύο πλάγιους μπακ του σε μεγάλη μέρα, τον μεν Κυριζάκη να είναι απροσπέλαστος τον δε Τζιαμπαζάκη να είναι και δημιουργικός και «εκτελεστής», τον Παπαδόπουλο να κόβει και να δημιουργεί μαζί με τον αρχηγό Αντρι Μαρσέλ και τον Τζίντζη να δεσπόζει στο κέντρο. Στην επίθεση ο Κατσίκης έδωσε πολλές μάχες με τους σκληροτράχηλους αμυντικούς του Δορίσκου και από κακή τύχη δεν σκόραρε μαζί με τον Γιαπιτζόγλου που όργωνε στο Α’ ημίχρονο τη δεξιά πλευρά. Ογκόλιθοι στην άμυνα για άλλη μια φορά ο Σισμανίδης με τον Πεταλούδη και πολυτιμη βοήθεια από Τεμπρίδη Πετρίδη που μπήκαν αλλαγές. Μεγάλος άτυχος ο τερματοφύλακας Γιάννης Μεσιτίδης που τραυματίστηκε σε συγκρουση με συμπαίχτη του και αποχώρησε, ενώ ο αντικαταστάτης του Ηλιόπουλος έδειξε την κλάση του σε 3 περιπτώσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Keep Walking, team…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση