Search
Close this search box.

Η νέα γενιά, το παρόν και το μέλλον του volley του συλλόγου μας! 

Οι παίδες και παμπαίδες του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ στα χνάρια όλων των μεγάλων αθλητών που έγραψαν ιστορία στο χώρο, συνεχίζουν να διαπρέπουν. Αυτοί είναι η νέα γενιά, το παρόν και μέλλον του συλλόγου μας! Κατέκτησαν και οι δύο την δεύτερη θέση αντίστοιχα, στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έπειτα από μια εξαιρετική προσπάθεια. Μπορεί να γνώρισαν στην τελευταία αγωνιστική την ήττα από την πιο έμπειρη ομάδα του Α.Ο. Ορεστιάδας, ωστόσο όλη η χρονιά είναι κάτι περισσότερο από επιτυχημένη, καθώς ο κύριος στόχος ήταν η ενδυνάμωση των ακαδημιών. Οι νεαροί αθλητές αγόγγυστα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς υπό τις οδηγίες και την συνεχή παρουσία του Χρηστουηλία Χρήστου και υπό το άγρυπνο βλέμμα του τεχνικού διευθυντή Θανάση Μουστακίδη, παρά τις δυσκολίες και τα τυχόν προβλήματα, κατάφεραν με την σκληρή προπόνηση και τη συνοχή τους να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση. Ο Χρήστος Χρηστουηλίας  διαχειρίστηκε άψογα το δυναμικό που διέθετε. Ωστόσο, οι παίδες του  Εθνικού θα χρειαστούν τη στήριξη όλων μας καθώς θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Ανατ.Μακεδ. & Θράκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαζί με τον Α.Ο Ορεστιάδας.

Το μέλλον μας ανήκει και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά στις ακαδημίες του volley του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς παίκτες   

ΡΟΣΤΕΡ και των 2 τμημάτων παίδων & παμπαίδων:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΡΦΙΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΝΤΟΒΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΤΛΑΚΑΣ, ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΑΣΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΜΠΟΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΛΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΒΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΑΜΠΛΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση