Search
Close this search box.

Ευχαριστήριο Μ.Γ.Σ. Εθνικού στον Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ Σουφλίου!

Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του Α.Σ.Α Έβρος Σουφλίου για την τιμή που του έγινε να τον καλέσει στο τουρνουά βόλλευ που έγινε το τριήμερο 9-11 Οκτ. 2020 στα πλαίσια της υλοποίησης της επιθυμίας του Νίκου Μούχλια να δει όλες τις ομάδες βόλλευ του Έβρου σε ένα φιλικό τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων του Νομού μας στα Εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Ένα τουρνουά αφιερωμένο όπως αναφέραμε και χθες, στη μνήμη του Κώστα Πατσιά , αθλητή του Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ Σουφλίου, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε απ τη ζωή.

Η Αποστολή του Εθνικού ευχαρίστησε και δια της ζώσης, στο τέλος του αγώνα τον Πρόεδρο κ.Χαράλαμπο Βλασακούδη, την διοίκηση του ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ Σουφλίου για την φιλοξενία και ειδικά τον προπονητή του Νίκο Μούχλια για την αξιαίπενη πρωτοβουλία του, ευχόμενοι όλοι να επαναληφθεί λίαν συντόμως και η πρωτοβουλία αυτή να γίνει «θεσμός» για το Εβρίτικο Βόλλευ ίσως και με τη συμμετοχή των αναπτυξιακών τμημάτων των συλόγων τουλάχιστον μία φορά το χρόνο!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση