Search
Close this search box.

Εξάσφαιρη Πρεμιέρα για το 2020 μέσα στο Μοναστηράκι!

Πραγματοποιώντας μια από τις πιο μεστές του εμφανίσεις μέχρι σήμερα, ο Εθνικός Β’ μπήκε με το «δεξί» στο 2020, κερδίζοντας τον εξ αναβολής αγώνα μέσα στο Μοναστηράκι με το εντυπωσιακό 0-6!!!

Οι «Γαλάζιοι Μπέμπηδες» του Δημήτρη Αποστολίδη έδειξαν σοβαρότητα από την αρχή και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν στρωτό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές. Με τον Κατσίκη να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και σίγουρα δικαιούται τον τίτλο του MVP αφού σημείωσε δύο γκολ και δημιούργησε πολλές δύσκολες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων, τον μαέστρο Τζίτζη και τον εγκεφαλικό αρχηγό Μαρσέλ κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και έδωσαν την ευκαιρία στον Παύλο Παπαδόπουλο να ζωγραφίζει στην επίθεση μαζί με τον τεχνίτη Μεσιτίδη και τον Εκπληκτικό σήμερα Γιαπιτζόγλου που εκτός από τα δύο πολύ γρήγορα γκολ που πέτυχε στο 18’ και στο 20’ και απάλλαξε τους συμπαίχτες του από το άγχος, πίεσε και βοήθησε πολύ και στον ανασταλτικό τομέα. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος που είχε και δοκάρι, και ο Μεσιτίδης!

Η βάση όμως για την σωστή ανάπτυξη, ήρθε από την άψογη αμυντική λειτουργία , εκεί που στο κέντρο της άμυνας δέσποζε η μορφή του τεχνίτη Πεταλούδη και του δυναμικού Σισμανίδη, αλλά και στα άκρα όπου ο Κουδούνας με τον Αδαμίδη ξεκίνησαν βασικοί και απέδειξαν με την εμφάνισή τους ότι «αναπληρωματικοί» σ’ αυτήν την ομάδα δεν υπάρχουν, κάτι που ισχύει και για τον τερματοφύλακα Μιχαηλούδη που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών!

Ο Δημήτρης Αποστολίδης έκανε και τις 4 αλλαγές και οι: Τζιαμπαζάκης-Πετρίδης – Τεμπρίδης – Καϊκας έδειξαν ότι αυτή η ομάδα είναι τόσο καλά δουλεμένη απ τον προπονητή τους που είτε ξεκινούν από την αρχή, είτε μπαίνουν σαν αλλαγή αποδίδουν σταθερά καλά!

Μεγάλος άτυχος της ημέρας ο Τάσος Πετρίδης που χτύπησε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ευχόμαστε να είναι γρήγορα υγιής κοντά μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση