Search
Close this search box.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Α.Ο. Ορεστιάδας 3-1 σετ!

Δεύτερος και τελευταίος αγώνας του τουρνουά που γίνεται στο Σουφλί για την ομάδα μας , στα πλαίσια της υλοποίησης της επιθυμίας του Νίκου Μούχλια να δει όλες τις ομάδες βόλλευ του Έβρου σε ένα φιλικό τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων του Νομού μας στα Εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Ένα τουρνουά αφιερωμένο όπως αναφέραμε και χθες, στη μνήμη του Κώστα Πατσιά , αθλητή του Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ Σουφλίου, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε απ τη ζωή.

Ο Εθνικός πραγματοποιώντας και σήμερα εξαιρετική εμφάνιση  κέρδισε τον Α.Ο. Ορεστιάδας με 3-1 σετ (25-20, 25-20, 25-27, 25-13).

Οι παίχτες του Γιώργου Ανδραβίζου παίζοντας για 2η συνεχόμενη μέρα με την ίδια σύνθεση στο ξεκίνημα του αγώνα , έδειξαν σταθερότητα στο παιχνίδι τους και με επίθεση «φωτιά» από τη θέση του Διαγώνιου (Καβαρατζής) του εκπληκτικού σήμερα ακραίου Αχιλλέα Κωνσταντινίδη και το «τείχος» των κεντρικών του δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τα 2 πρώτα σετ με 25-20.

Ο κ. Ανδραβίζος στο   3ο σετ προχώρησε σε αλλαγές και χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του. Το σετ πήγαινε πόντο –πόντο με μικρές διαφορές , αλλά 2 επιπόλαια λάθη των παιχτών του Εθνικού στο τέλος, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Ορεστιάδας να κερδίσει 27-25 το σετ.

Στο 4ο σετ επανήλθαν οι βασικοί και με Διαγώνιο τον Στοϊλούδη και Libero τον Μύρο, ο Εθνικός δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει και μάλιστα άνετα με 25-13.

Ο Γιάννης Ανδρεάδης έδειξε με την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του , ότι δημιουργεί κάτι καλό , συνδυάζοντας την «πείρα» 2 παλιών παιχτών με το ταλέντο και το πάθος των νέων που σήμερα έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Η Αποστολή του Εθνικού ευχαρίστησε στο τέλος του αγώνα την διοίκηση του ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ Σουφλίου για την φιλοξενία και ειδικά τον προπονητή του Νίκο Μούχλια για την αξιαίπενη πρωτοβουλία του, ευχόμενοι όλοι να επαναληφθεί λίαν συντόμως.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Μπίκος, Κωνσταντινίδης Καβαρατζής, Χατζόπουλος,  Αρχοντούδης-L, Ζαχαρούλης, Γατέλας, , Καραπιπέρης, Παπαδάκης, Μύρος-L, Λομπούτης.

Α.Ο. Ορεστιάδας (Ανδρεάδης) : Πεχλιβανίδης, Αντωνιάδης Ν. Χουσίδης, Διαμαντίδης, Τσιουτσιουλούδης, Σταθάκης, Αντωνιάδης Α-L, Σταθέλος, Μπαρώνης, Σκαρλατίδης, Αραμπατζής, Μποκαλίδης-L, Νερατζίδης, Ελμαζούδης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση