Search
Close this search box.

Εθνικός – Άθλος Ορεστιάδας 3-0 σετ στην πρεμιέρα του Εφηβικού!

Με το «άγχος» της πρεμιέρας και όλων όσων συμβαίνουν με την πανδημία του covid-19 και στην περιφέρειά μας ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα Κ21 (Εφήβων) που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια της ΕΣΠΕ Θρ.-Αν.Μακ..

Ο Εθνικός ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του νικώντας με 3-0 σετ τον Άθλο Ορεστιάδας.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας  έκανε πολλά αβίαστα λάθη , ο Άθλος τα εκμεταλευόταν και οδηγούσε το σετ περίπου μέχρι το 20-21, εκεί ο Εθνικός αντέδρασε , προηγήθηκε με 24-21 αλλά κάποια επιπόλαια λάθη και πάλι έφεραν το σκορ στον πόντο με 24-23, κάπου εκεί μίλησε η κλάση και η ψυχή των περυσινών πρωταθλητών και το σετ έληξε με 25-23.

Στο 2ο σετ η ομάδα μας έδειξε μεγάλη πειθαρχία και εφάρμοσε κατά γράμμα τις εντολές του κ.Κασαμπαλή με αποτέλεσμα να έρθει η άνετη επικράτηση με 25-17.

Στο 3ο σετ τα πράγματα  έγιναν ακόμη πιό εύκολα με το σετ να λήγει 25-14, δίνοντας την ευκαιρία , όπως και στο 2ο σετ, στον κ.Κασαμπαλή να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες του.

Η εμπειρία κάποιων παιχτών με τη δεδομένη «κλάση» τους, ήταν το κλειδί του αγώνα , ενώ πολλές υποσχέσεις άφησαν οι νεαροί μας παίχτες που ντεμπουτάρισαν στην Εφηβική ομάδα και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Πρωτόγνωρες αλλά επιτακτικές οι ανάγκες τήρησης του πρωτοκόλλου υγιεινής και διεξαγωγής  αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια ανάγκασε τους παράγοντες των ομάδων να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια ώστε όλα τα μέτρα να τηρηθούν επακριβώς χωρίς να εκτεθεί κάποιο μέλος από τις αποστολές σε κίνδυνο.

Ευχή όλων μας να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα και να δωθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-14

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Κασαμπαλής ) Μπατίλης, Βαφειάδης (c), Τοκαμάνης, Σισμανίδης, Λομπούτης, Κεσκίνης, Μπαμπλής(L), Σουσουρίδης, Σαλαμπάσης, Μήλιας(L), Κοντοστάθης, Παπάζογλου, Πατλάκας, Καραμανίδης.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: (Σταματόπουλος) Σταυρόπουλος, Τσολακίδης, Καρυωτίδης, Τεμελούδης, Αδαμίδης, Καρράς Γ, Καρράς Κ, Κοτιανίδης , Χατζημαρινάκης, Κουματζίδης(L) , Δαρίδης(L), Μποζίδης, Γεωργίου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση