Search
Close this search box.

Έσπασε το Ρόδι με 0-3 επί της Οινόης!

Τέλος σε μιά σειρά άτυχων και δυσμενών αποτελεσμάτων για την Ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, αυτή την αγωνιστική έδωσαν οι παίχτες του Σάκη Παπαράδη και του Νικήτα Παπαπαντελή, σκορπίζοντας κύματα αισιοδοξίας για το «μέλλον» της νεανικής τους ομάδας, στο στρατόπεδο του Εθνικού!

Η Ομάδα μας σε κάποια παιχνίδια είχε αδικήσει τον ίδιο της τον εαυτό με επιπόλαια και αβίαστα λάθη που της είχαν στοιχίσει επώδυνες ήττες και φυσιολογική «πτώση ηθικού». Την Κυριακή όμως μπήκαν αποφασισμένοι, παρά τις ελλείψεις λόγω τραυματισμού κάποιων παιχτών, να παλέψουν για τη νίκη, κάτι που τελικά πέτυχαν αγωνιζόμενοι με πάθος και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Με ηγέτη και σκόρερ του 3ου γκολ, τον αλάνθαστο Τσαχιρίδη που δέσποζε στην άμυνα και έκοβε την «όρεξη» των επιθετικών της Οινόης συνεπικουρούμενος από τον έμπειρο τερματοφύλακα Πανοσάφο Φανούρη και τα τρία, πραγματικά του «λιονταράκια» Βρύζα – Καλαϊτζίδη – Σακαλάκη, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και έδωσαν το δικαίωμα στον «άξονα» όπου δέσποζε η μαχητικότητα του Μάριου Σπάχι, του Πασόη, του Κεσάτη και του βιρτουόζου Σιδηρόπουλου, να κάνουν παιχνίδι τροφοδοτώντας τους ιδιαίτερα κινητικούς και επικίνδυνους Μπράχο και Κλαρούδα. Ο νεαρός και φέρελπις Άγγελος Κλαρούδας ήταν αυτός που με διπλή προσπάθεια στην καρδιά της σκληροτράχηλης άμυνας της Οινόης κατάφερε και την ξεκλείδωσε στο 27ο λεπτό, ανεβάζοντας το ηθικό της ομάδας που κλείδωσε τη νίκη στο 56’ με γκολ του Σάββα Σιδηρόπουλου. Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε με εκπληκτική καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του κορυφαίου χθες Τσαχιρίδη Χριστόφορου στο 78’. Πολύτιμη βοήθεια και βαθιά ανάσα με τη μαχητικότητά τους έδωσαν οι  Μκρτσιαν – Έντγκαρντ – Σουλακάκης και Χαριτίδης, που πέρασαν αλλαγή στο β’ ημίχρονο.

Η ομάδα της Οινόης ήταν μαχητική και διαμαρτύρεται για ένα ανύπαρκτο, κατά την άποψή της, φάουλ απ’ το οποίο ξεκίνησε το 1ο γκολ του Εθνικού, αλλά δεν νομίζουμε ότι αυτό επιρρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα στον οποίο ο Εθνικός είχε την σαφέστατη υπεροχή και το διαιτητικό τρίο ήταν άριστο!   

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση