Search
Close this search box.

Ένα Συμβολικό Δώρο από το Τμήμα της Ιστιοπλοΐας του Εθνικού

Αυτά Χριστούγεννα ας ταξιδέψουμε μαζί σε ένα εικονικό ταξίδι κι ας ευχηθούμε η επόμενη χρόνια να μας βρει ετοίμους για νέα αληθινά ταξίδια!!!

Αυτά Χριστούγεννα ας ταξιδέψουμε μαζί σε ένα εικονικό ταξίδι κι ας ευχηθούμε η επόμενη χρόνια να μας βρει ετοίμους για νέα αληθινά ταξίδια!!!

Μέσα σε αυτή την περίοδο της κοινωνικής απόστασης, οι συντελεστές του τμήματος ιστιοπλοΐας σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε ένα virtual ταξίδι σε κάποιον από τους προορισμούς που επιλέξαμε.

Πάμε λοιπόν, …..

Καραϊβική

Ζερμάτ – Ελβετία

Μαλιμπού

Λονδίνο – Ηνωμένο Βασίλειο

Ρίο – Βραζιλία

Σαχάρα – Αλγερία

Ανταρκτική

Νησιά Φίτζι

Νέα Υόρκη

Παγωμένοι καταρράκτες – Κροατία

Ευτυχισμένα και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Τμήματος και σε Όλη την Οικογένεια του Εθνικού μας!!!

Tips 

Τα video είναι Interactive! Κρατήστε πατημένο το ποντίκι σας και σύρετε δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω Επιλέξτε προβολή σε πλήρη οθόνη. Ανοίξτε τα ηχεία σας. Τα video συνοδεύονται από χαλαρωτική ορχηστρική μουσική. Εάν το επιτρέπει η σύνδεσή σας επιλέξτε την υψηλότερη ανάλυση Μπορείτε να κάνετε προβολή στο τηλέφωνο στην τηλεόρασή ή σε συσκευή VR ανάλογα με την επιλογή σας.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ


Όλα τα videos είναι από τo site της εταιρίας AirPano.com η οποία έχει και τα αποκλειστικά πνευματικά τους δικαιώματα. Οι πανοραμικές φωτογραφίες και βίντεο της AirPano.com χρησιμοποιούνται από κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο όπως Google, Microsoft, LG, Samsung, Starbucks, Nokia. Περισσότερες πληροφορίες στο www.airpano.com

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση