Search
Close this search box.

Στο γήπεδο «Νίκος Σαμαράς» οι φίλαθλοι απήλαυσαν ένα εξαιρετικό θέαμα με 2 αγώνες βόλεϊ από τα τμήματα παμπαίδων και παίδων του ΜΓΣ  ΕΘΝΙΚΟΣ και του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Όσοι είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σαμαράς» στην Ορεστιάδα απόλαυσαν ένα εξαιρετικό θέαμα. 2 αγώνες βόλεϊ από τα τμήματα παμπαίδων και παίδων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ και του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Οι παίκτες και των δύο τμημάτων των αντίστοιχων ομάδων αγωνίστηκαν με σθένος, δυναμική, διάρκεια σε κάθε φάση του αγώνα και εξαιρετική μαχητικότητα.

Το παιχνίδι των παμπαίδων ξεκίνησε με την ομάδα του ΑΘΛΟΥ να προηγείται με 25-21 στο 1ο σετ. Γρήγορα οι νεαροί αθλητές του τμήματος παμπαίδων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ανέκτησαν την κυριαρχία με 25–19 στο 2ο σετ. Αυτό τους βοήθησε να μπουν δυναμικά στο 3ο σετ κερδίζοντάς το με 25–18, στη συνέχεια η ομάδα του Άθλου έκανε την ανατροπή κατακτώντας το 4ο σετ με 25–19. Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο ταϊ–μπρέϊκ για τους παμπαίδες του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ, καθώς η αγωνιστικότητά τους και το ηθικό τους παρέμειναν υψηλά και προηγήθηκαν με 15–5, εξασφαλίζοντας τη νίκη.

ROSTER ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:

ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΛΟΜΠΟΥΤΗΣ

ΜΗΛΙΑΣ

ΜΠΑΜΠΛΗΣ

ΜΠΑΤΙΛΗΣ

ΠΑΛΑΒΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΤΛΑΚΑΣ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

ΧΑΤΖΗΛΙΔΗΣ

Στατιστικολόγος – προπονητής: ΧΡΗΣΤΟΥΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το παιχνίδι των παίδων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ με το αντίστοιχο τμήμα παίδων του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ κρίθηκε σε τρία σετ, καθώς η υπεροχή των νεαρών παικτών του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ήταν εμφανής. Η εξαιρετική και ισορροπημένη κατανομή της πάσας, η στοχευόμενη επίθεση σε συνδυασμό με την προσεκτική άμυνα, επέβαλλαν ένα γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού που τους εξασφάλισε τη νίκη. Ένας αγώνας διάρκειας 75 min με τους νεαρούς παίδες του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό υπερνικώντας το άγχος και τη σωματική κούραση.

ROSTER ΠΑΙΔΩΝ:

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ

ΓΚΟΝΤΟΒΟΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΛΟΜΠΟΥΤΗΣ

ΜΗΛΙΑΣ

ΜΟΡΦΙΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΛΗΣ

ΜΠΑΤΙΛΗΣ

ΠΑΛΑΒΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΤΛΑΚΑΣ

ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

ΧΑΤΖΗΛΙΔΗΣ

Στατιστικολόγος – προπονητής: ΧΡΗΣΤΟΥΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Πρόεδρος τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ, ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο κ.Τσολακίδη Γιώργο και τη διοίκηση του ΑΘΛΟΥ για την άριστη φιλοξενία. Ευχόμαστε περαστικά στους νεαρούς αθλητές του ΑΘΛΟΥ που ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» και στάθηκαν για ακόμη συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του σωματείου, επιβραβεύοντας την σημαντική προσπάθεια των παιδιών μας.

Εύχονται στους νεαρούς αθλητές καλούς αγώνες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Εκτύπωση