Εθνικός ΜΓΣ - Ενημέρωση

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζω για την Ιστιοπλοΐα του Εθνικού
Vasileios Giagglis

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζω για την Ιστιοπλοΐα του Εθνικού

Go Sailing!!

Η ιστιοπλοΐα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε πρόσφατα ως ιδέα για την ανάπτυξη ενός τμήματος που απουσίαζε, από το πιο ιστορικό αθλητικό σωματείο της πόλης. Η αγάπη προς το άθλημα και το μεράκι των συντελεστών αυτής της κίνησης οδήγησε σταδιακά στην ανεύρεση βιώσιμων λύσεων για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Εθνικού έχει δεσμευθεί για την ανάπτυξη επιμέρους τμημάτων θαλασσίων αθλημάτων. Σκοπός μας είναι βραχυπρόθεσμα η αθλητική αναγνώριση από τις αρμόδιες ομοσπονδίες και γενικότερα ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην πόλη μας, με απώτερο στόχο (μεσο / μακροπρόθεσμα) την ανάδειξη αθλητών που να μπορέσουν να πρωταγωνιστούν στον ιστιοπλοϊκό χώρο.


Από την έναρξη του τμήματος Ιστιοπλοϊας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα λειτουργούν:

  • Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης
  • Ιστιοπλοΐας Τριγώνου
  • Ιστιοσανίδας και Αετοσανίδας

Και στην συνέχεια, όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις

  • Κανό Καγιάκ
  • Όρθιας σανιδοκοπηλασίας (SUP)
  • Ταχυπλοΐας (Jet Ski)

Το νεοσύστατο τμήμα Ιστιοπλοΐας του ιστορικότερου Αθλητικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης πλαισιωμένο από καταξιωμένους και αναγνωρίσιμους  αθλητές και προπονητές στον χώρο του υγρού στίβου, δημιουργεί νέες προσδοκίες για μελλοντικές επιτυχίες και αθλητική ανάπτυξη τοποθετώντας τον αθλητή στο επίκεντρο της προσπάθειας.

Συγκεκριμένα την προπονητική ευθύνη των τμημάτων Ιστιοπλοΐας θα φέρει συγκεντρωτικά ο διπλωματούχος και έμπειρος προπονητής, με ενεργή άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, Ιστιοπλοΐας Τρίγωνου & Ανοιχτής Θαλάσσης, διαπιστευμένος σε εθνικό επίπεδο στέλεχος Επιτροπών Αγώνων (National Race Officer) κριτής αγώνων Ιστιοπλοΐας (National Jury), κ. Θεόδωρος Τζουμάρης με αμέσους βοηθούς κατά περίπτωση

  • Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου: Ευστράτιος Σωτηριάδης (Διπλωματούχος  Προπονητής Ιστιοπλοΐας)
  • Ανοιχτή Θάλασσα: Βοηθοί Προπονητού Βασίλειος Γιαγλής & Απόστολος Μακρας
  • Ιστιοσανίδας και Αετοσανίδας: Βοηθοί Προπονητού Γεώργιος Ντούλας & Ιωάννης Κατσαρός

Αποτελεί κοινή μας πεποίθηση το γεγονός ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με την υφιστάμενη οργανωτική του δομή, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού στην πόλη, μέσα από ρεαλιστικές και βιώσιμες δράσεις, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο, την αγάπη και το πάθος των στελεχών του για τον αθλητισμό και τα ευγενή αθλητικά ιδεώδη, την οργανωτική του εμπειρία και την ταύτιση και αποδοχή που απολαμβάνει από τους ανθρώπους, τους δημόσιους και κοινωνικούς φορείς του τόπου

Print
67 Rate this article:
No rating

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Αρχείο

«Μάιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829
185

Αντίο κ Στέλιο

Ο Στέλιος Βαγενάς ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στον Ναυταθλητικό όμιλο μας άφησε. Επί πολλά χρόνια πρόεδρος στον ΝΟΑ συνέβαλε στην ανάδειξη πολλών αθλητών στο χώρο του ναυταθλητισμού συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στη θεμελίωση του πρώτου κολυμβητηρίου στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν από τους κύριους ιδρυτές του ΟΦΘΑ δίνοντας μεγάλες επιτυχίες στην πόλη στο χώρο της κολύμβησης και της ιστιοπλοΐας. Ένα μεγάλο αντίο στο μεγάλο του χώρου τον κ. Στέλιο μας!

Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΕΣΙΝΕΖΗΣ

Read more
30123
45678910
11121314151617
18192021222324
25
187

Επανέναρξη προπονήσεων παιδικού

Την πρώτη του προπόνηση στην μετά τον COVID-19 εποχή έκανε το παιδικό του Εθνικού μετά τις ανακοινώσεις της Ε.Ο.ΠΕ., μπαίνοντας με δυνατούς ρυθμούς στην προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους όρους ασφάλειαςτης Γ.Γ.Α. και της Ομοσπονδίας μας. Και όπως λέει μια Κινέζικη παροιμία "και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει με το πρώτο βήμα"! Καλή μας αρχή και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!!

Read more
262728293031
1234567

Ακαδημίες Εθνικός ΜΓΣ