Μεταγραφή του Κωνσταντίνου Στεφανίδη

Εθνικός Ποδόσφαιρο 0 1079 Article rating: 5.0

Σεβόμενοι τις αποφάσεις της ΕΠΟ για το οριστικό τέλος των τοπικών πρωταθλημάτων https://eps-evrou.gr/oristiko-telos-sta-protathlimata.../

Ο Εθνικός όμως δεν σταματάει να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του 34χρονου έμπειρου αμυντικού ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Στεφανίδη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς.

Κώστα καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εθνικού.

Με εκτίμηση,                   

Εθνικός Αλεξανδρούπολης

📌2551083500

📌fcethnikos1927@gmail.com

#fcethnikos_axd #mgsethnikos #alexandroupolis #evros #football

Η ιστορία του Εθνικού αφηγείται(Κυριακίδης Γιάννης)

Εθνικός Ποδόσφαιρο 0 0 Article rating: No rating

Σήμερα συνεχίζουμε με την ενότητα των συνεντεύξεων έχοντας την χαρά να φιλοξενούμε έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέλος της οικογένειας του Εθνικού, τον Γιάννη Κυριακίδη.

Ο Γιάννης Κυριακίδης ήρθε στην οικογένεια του Εθνικού την σεζόν '81-'82 και έμελλε να μείνει για πολλά χρόνια και να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα με αποκορύφωμα την χρονιά που η ομάδα ανέβηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, ο Εθνικός ήταν ένα σχολείο που βοήθησε στην απόκτηση πειθαρχίας και στη συνολική διαμόρφωση του χαρακτήρα του και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της γενιάς του τον αποκαλούν μια ιδέα!

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιάννη για τα πολύ όμορφα λόγια του και για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ζωή του.

Με εκτίμηση, Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Η Ιστορία του ΕΘΝΙΚΟΥ αφηγείται με τον Γιάννη Βολτέζο

Εθνικός Ποδόσφαιρο 0 0 Article rating: No rating

Σήμερα ξεκινάμε μια νέα ενότητα, αυτή των συνεντεύξεων. Άνθρωποι σημαντικοί για την ομάδα, όπως παλιοί παίκτες, παράγοντες και γενικά άτομα που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην ιστορία της ομάδα μας. Στην σημερινή και παρθενική συνέντευξη, φιλοξενούμε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και εξαιρετικό άνθρωπο, τον Γιάννη Βολτέζο. Ο Γιάννης Βολτέζος ήταν μέλος της ομάδας από μικρή ηλικία και συμμετείχε στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα το '92 και ανέβηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία. Η καριέρα του είναι αξιοζήλευτη καθώς ήταν μέλος των εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων καθώς επίσης υπήρξε και παίκτης του ΠΑΟΚ ο οποίος τον απέκτησε μετά την χρονιά του στην Γ' με τον Εθνικό. Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή αλλά και άνθρωπο Γιάννη Βολτέζο για την συνεισφορά του αλλά και για τα πολύ όμορφα λόγια του για την ομάδα.

Με εκτίμηση, Εθνικός Αλεξανδρούπολης

RSS
123

Ακαδημίες Εθνικός ΜΓΣ