Μέτρησε τις δυνάμεις του ο Μήτκας στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας.
Ethnikos Ping Pong

Μέτρησε τις δυνάμεις του ο Μήτκας στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας.

Με πολλές εμπειρίες επέστρεψε ο αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κίμωνας Μήτκας από το 21ο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Αλμπένα της Βουλγαρίας 01 με 04 Αυγούστου.

Στο τουρνουά αυτό ο Κίμωνας Μήτκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες του  αντιμετωπίζοντας  αθλητές υψηλού επιπέδου από 14 χώρες, σε δύο διαφορετικές κατηγορίες αυτές των U-15 και U-18.Στην κατηγορία U-15 πέρασε ως πρώτος του ομίλου,  πραγματοποιώντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες προχώρησε στην φάση των 16 όπου και γνώρισε την πρώτη του ήττα η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες  με σκόρ 3-2 από αθλητή της Ρουμανίας. Στη συνέχεια, πραγματοποιώντας 3 ακόμα νίκες στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16 κατετάγη 9ος. Στην απαιτητική κατηγορία U-18, στη φάση των ομίλων αρχικά ο  Κίμωνας  πραγματοποίησε  εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας το 2ο φαβορί των αγώνων  και πέρασε στην φάση των 16 ως 2ος του ομίλου με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Στον γύρο των 16 ηττήθηκε 3-1 από αθλητή από το Καζακστάν και  κατέλαβε την 13η θέση στην κατηγορία στους αγώνες κατάταξης.

Στην προσπάθεια αυτή του Κίμωνα ήταν μαζί του ο προπονητής Παύλος Τελόπουλος , ο οποίος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Print
1052 Rate this article:
4.3

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ακαδημίες Εθνικός ΜΓΣ