Ασημένιο μετάλλιο στα U22 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σιδηρόκαστρο! Εξαιρετική παρουσία για τους μικρούς μας αθλητές!!!

Viki Koinaki 0 611 Article rating: No rating

O Εθνικός με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν σεμινάριο προπονητικής BADMINTON Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας LEVEL 1!!!

Viki Koinaki 0 617 Article rating: No rating

To Σάββατο και την Κυριακή 8-9 Δεκεμβρίου 2018, ο Εθνικός Αλεξ/πολης σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αντιπτέρισης διοργάνωσαν Σεμινάριο Προπονητικής Αντιπτέρισης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με γραπτές και προφορικές εξετάσεις επιπέδου LEVEL 1. Συμμετείχαν προπονητές και αθλητές από Θεσσαλονίκη, Σιδηρόκαστρο, Ξάνθη, Κομοτηνή και φυσικά Αλεξανδρούπολή, αλλά και καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α'βάθμιας. Εκαπιδεύτρια ήταν η κα Γιακουβάκη Αθανασία η οποία παρά τα κουραστικά 12ωρα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Παναθρακικοί Αγώνες στην Κομοτηνή- Πολλά μετάλλια για τον Εθνικό!!!

Viki Koinaki 0 567 Article rating: No rating

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  25/11/2018

U13,U17 ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Την Κυριακή 25/11/2018  πραγματοποιήθηκαν στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής τα Περιφερειακά της Αντιπτέρισης (BADMINTON) για τις κατηγορίες κάτω των U13, U17, Ανδρών Γυναικών. Oι αθλητές του Τμήματος της Αντιπτέρισης  του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση διακρίθηκαν στις εξής κατηγορίες και θέσεις. Συγκεκριμένα:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  U13 οι αθλητές του Εθνικού κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

 

Απλό ανδρών

Βραχιώλιας Δημήτριος                                                         1η Θέση

Βραχιώλιας Ιωάννης                                                             3η Θέση

 

Διπλό αγοριών

Βραχιώλιας Δημήτριος         Βραχιώλιας Ιωάννης            1η Θέση

Κάβουρας  Γιώργος    Κουρτίδης Ιάσονας                        3η Θέση

 

Απλό γυναικών

Γιαντσελίδη Κωνσταντία                                                     3η Θέση

Κάβουρα Σοφία                    &nbs

Χρυσοί και Χάλκινοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Εθνικού!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Φέρρες U13 Χρυσοί Μανδάνη και Βραχιώλιας Αλ. Χάλκινοι Κολομπρατσίδης Χρ και Βραχιώλιας Αλ.

Viki Koinaki 0 745 Article rating: No rating

Στο κλειστό γήπεδο των Φερών ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13. Πραγματοποιήθηκε μια άρτια διοργάνωση με δώρο πετσέτα του Εθνικού  για όλους τους αθλητές και προπονητές και δώρο για τους αρχηγούς των ομάδων από το Εμπορικό Επιμελητήριο μια τσάντα με τοπικά προϊόντα. Αγωνιστικά ο Εθνικός είναι πλέον στο καλύτερο σημείο κατακτώντας το χρυσό κύπελο στο Μικτό με τον Βραχιώλια Αλέξανδρο και τη Μανδάνη Δέσποινα και το χάλκινο μετάλλιο με τον Κολομπρατσίδη Χρήστο και τον Βραχιώλια Αλέξανδρο. Εκτός από τα μετάλλια οι αθλητές toy Εθνικού είχαν μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα μπήκαν στην 8αδα οι Κολομπρατσίδης Βασίλης και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα στο μικτό, η Γιαντσελίδη Κωνσταντία και ο Γρηγοριάδης Αλέξανδρος στο μικτό, ο Βραχιώλιας Δημήτρης και ο Βραχιώλιας Γιάννης στο διπλό αγοριών, η Μανδάνη Δέσποινα στο απλό κοριτσιών, η Γιαντσελίδη Κωνσταντία και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα στο διπλό κοριτσιών και ο Βραχιώλιας Δημήτριος στο απλό αγοριών μπήκε στη 16αδα. Οι υπόλοιποι αθλητές του Εθνικού Κωνσταντινίδης Παύλος, Κάβουρα Σοφία, Κάβουρας Γιώργος, Σαλιαρίδης Σπύρος, Παναγούτσου Σαμακουρή Ιωάννα και Περβολαράκης Νίκος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Με την παρουσία τους τίμησαν τους αγώνες ο κ Γιάννης Βαταμίδης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο κ Νικόλαος Γκότσης Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα και φυσικά ο Πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης.  Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στήριξαν ακόμη μία φορά σε ένα ακόμα εγχείρημα αυτό  της διοργάνωσης των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε τους προπονητές μας Τσαρτσίδη Αχιλλέα και Ζαφειρούδη Αθανασία για τα άριστα  αποτελέσματα των αθλητών μας.

RSS
12

Ακαδημίες Εθνικός ΜΓΣ