Σχολές Ανοιχτής θαλάσσης Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Vasileios Giagglis

Σχολές Ανοιχτής θαλάσσης Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Go Sailing Stages/Έναρξη Λειτουργίας Σχολών

Οι Σχολές Ανοιχτής θαλάσσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήρθαν για να προσφέρουν τη χαρά της ιστιοπλοΐας ενηλίκων σε όλους ανεξαρτήτως ικανότητας και εμπειρίας. Το νεοσύστατο τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρέχει προσαρμοσμένα προγράμματα για όλες τις απαιτήσεις με σκοπό να γνωρίσετε την χαρά και τα μυστικά της Ιστιοπλοΐας με το δικό σας ρυθμό.


Μέσα από τέσσερα διαφορετικά προγράμματα παρέχεται η δυνατότητα σε όλους, να έρθουν κοντά με τα Ιστιοφόρα ανοιχτής θαλάσσης και να αποκτήσουν με ασφάλεια την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση απολαμβάνοντας την χαρά και ικανοποίηση που προσφέρει η Ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.


Stage I “Sailing Start”

Η διάρκεια του προγράμματος περιορίζεται σε τρεις ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις (όχι υποχρεωτικά διαδοχικές) με σκοπό την γνωριμία με το Ιστιοπλοϊκό Σκάφος, την απόκτηση βασικών γνώσεων – αρχών ιστιοπλοΐας και κανόνων ασφαλούς πλεύσης.


Stage II Skippers Course

Πρόκειται για το βασικό τμήμα Κυβερνητών Ιστιοπλοϊκών σκαφών Ανοιχτής θαλάσσης. Η συνολική του διάρκεια περιλαμβάνει 8 μαθήματα θεωρητικής εκπαίδευσης, 8 μαθήματα εκπαίδευσης εν πλω, έγγραφη εξέταση για την απόκτηση διπλώματος επάρκειας κυβερνητών ιστιοπλοϊκών σκαφών ανοικτής θαλάσσης και ολοήμερη ιστιοπλοϊκή εξόρμηση κατά ομάδα εκπαίδευσης. Ο κύκλος των θεωρητικών μαθημάτων φιλοξενεί κατά περίπτωση ειδικούς πιστοποιημένους εκπαιδευτές για τα επιμέρους αντικείμενα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.


Stage III Advance Course

Για όσους από τα παραπάνω τμήματα επιθυμούν να διατηρούν την επαφή τους με την ανοιχτή θάλασσα αλλά και για όσους έχουν παλαιότερη εμπειρία και θέλουν να ανακτήσουν την επαφή με την Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θαλάσσης αυτό το τμήμα παρέχει την δυνατότητα προπονήσεων κατά το μεγαλύτερο διάστημα του έτους μέσα από μια διαρκή τριβή και ενασχόληση είτε αγωνιστικά είτε προπονητικά με το άθλημα.


Stage IV Sailing WKND

Ακόμη και αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και η διαρκής ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα φαντάζει απρόσιτη πολυτέλεια, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετέ σε μια ιστιοπλοϊκή εξόρμηση σύμφωνα με το πρόγραμμα των σχολών μας όσες φορές εσείς επιθυμείτε και ο χρόνος σας το επιτρέπει.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info.ethnikos.sailing@gmail.com Γράψτε μας τις ερωτήσεις σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε το ταχύτερο δυνατό.

Print
1196 Rate this article:
3.3

Documents to download

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ακαδημίες Εθνικός ΜΓΣ